WildEye Seeker Shad, jigi

Storm WildEye Suspending Shad eli "Suspi" löi itsensä kerralla suomalaisen hauenkalastajan tajuntaan. Sitä voidaankin pitää välttämättömänä osana hauenkalastajan vieherasiaa. Sillä on edelleenkin hallussaan Suomen Suurimman Hauen -titteli.

Nyt "Suspi" saa serkun tai itseasiassa isoveljen nimenomaan suomalaisten hauenkalastajien pyynnöstä. Uutuus eli Storm WildEye Seeker Shad on periaatteessa hitaasti uppoava Suspi joka on varustettu valtavalla toukkajigin pyrstöllä. Hitaasti uppoavana vieheellä voi kalastaa noin 1...1,5 m syvemmällä kuin vastaavan kokoisella Suspilla. Iso sippipyrstö näkyy ja kuuluu kauemmas myös syvemmässä ja tummemmassa vedessä.

Tässä vaiheessa on jo tiedossa että haukia tämä uutuus pyydystää ennätystahtia. Ainoa epäselvä asia on se mikä muodostuu Storm WildEye Seeker Shadin lempinimeksi kalastajien suussa.ValmistajaStorm
MalliWildEye Seeker Shad
ViehetyyppiJigi

Kotisivu: Storm - www.stormlures.com

Toiminnot

Osta Storm WildEye Seeker Shad

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 2,3 (6 ääntä)
Hauki
 4,5 (21 ääntä)
Kuha
 2,3 (6 ääntä)
Lohi
 2,7 (7 ääntä)
Taimen
 2,3 (6 ääntä)
Harjus
 2,3 (6 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
06.06.2014kalamies5Loistava viehe! Nämä saavat eniten peliaikaa minun pakistani. Oikean uittotekniikan oppiessa haukia saa todella hyvin. Ympärivuotisessa käytössä itsellä ja aina pelittää! Jerkkivälineitä suosin näille.
18.06.2015jamaelAivan mahtava jigi! Tuntuu, että muut uistimet eivät toimi, niin tällä tulee.
Tagit: Uistimet Uistin Storm WildEye Seeker Shad