Suspending WildEye Swim Shad, jigi

Vuosisadan haukivieheeksikin kehuttu Storm Suspending WildEye Swim Shad on supertehokas välivesijigi hauen kalastukseen.

Storm Suspending WildEye Swim Shad eli ”Suspi” on välivedessä leijuva (suspending) jigi, jota voi uittaa halutessaan äärettömän hitaasti ja vaihtelevasti. Tämä on kullan arvoinen ominaisuus erityisesti kylmässä vedessä jossa kankean kalan on saatava riittävästi aikaa kiinnostua ja hyökätä vieheen kimppuun.

Tämän jigin uittamisessa kalastajan käsiala on avaintekijä. Mitä kylmempi vesi, sitä pidempiä taukoja ja sitä hitaampi uitto. Lähes jäisessä vedessä taukojen pituuksia voi pidentää jopa 15...20 sekuntiin. Riittävän nopeasti uitettuna nousee lähes pintaan.

Vinkki:
Kalastaessasi Storm Suspending WildEye Swim Bait -jigeillä, mukaan kannattaa varata kunnon kalastuspihdit tai koukunirroittaja sillä jigiä saa kaivella todella syvältä kalan suusta.

Suspending WildEye Swim Bait on valittu Erä-lehden vuoden erätuotteeksi 2004. Sillä on kalastettu myös Suomen Suomen suurin vapavälineillä pyydystetty hauki, joka on hyväksytty viralliseen ennätyskalarekisteriin (Suomen ennätyskalarekisteri/Suomen ennätyskalalautakunta, 2004).

ValmistajaStorm
MalliSuspending WildEye Swim Shad
ViehetyyppiJigi
Koot11cm 22g, 14cm 40g. 16cm 54g

Kotisivu: Storm - www.stormlures.com

Toiminnot

Osta Storm Suspending WildEye Swim Shad

Uistimen arvosanat eri kalalajeille

Ahven
 3,9 (8 ääntä)
Hauki
 4,7 (19 ääntä)
Kuha
 2,6 (7 ääntä)
Lohi
 2,6 (5 ääntä)
Taimen
 2,5 (6 ääntä)
Harjus
 2,4 (5 ääntä)
Takaisin


Kommentit

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy lisätäksesi kommentin.
31.07.2011visaotVissiin jo poistuneeseen SG:n tyyliseen, mutta ruskeeseen suspiin parit kuhat joskus hiidenvedeltä tarttunu.
Tagit: Uistimet Uistin Storm Suspending WildEye Swim Shad